• Logo

    Huoneistoremontit.

  • Logo

    Huoneistoremontit.

Ovatko asuntosi sisätilat remontin tarpeessa?

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta huoneistoremontista! Teemme sinulle ilmaisen suunnittelukäynnin ja kartoituksen. Lisäksi teemme remontista kirjallisen tarjouksen ja urakkasopimuksen.

Olemme varmoja työmme laadusta, siksi annamme työlle kahden vuoden takuun. Tarvittaessa saat urakasta myös loppuraportin.

Korkeatasoisen työn lisäksi huolehdimme ammattiylpeydellä työalueiden suojauksesta, pölynhallinnasta, tiedotuksesta ja asukkaiden hyvinvoinnista.

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää.

Asiakkaamme kertovat:

Koko huoneiston remontti 100m2
Kaupunki: Helsinki

Remonttimme oli laaja huoneistoremontti, johon sisältyi mm. keittiön siirto olohuoneen yhteyteen, kylpyhuoneen laajennus sekä toisen wc:n rakentaminen. Kaikki huoneiston pinnat sekä myös sähköt uusittiin. Päädyimme kilpailuttamaan urakkamme Urakkamaailmassa, koska emme saaneet tuttujen suosittelemien remonttimiesten kanssa aikatauluja sopimaan. Projekti ei ollut yksinkertaisimmasta päästä ja jännitimme aika lailla kuinka kaikki hoituu ja voimmeko löytää pätevän urakoitsijan Urakkamaailman kautta. Onneksi päädyimme valitsemaan Vesukon projektiin ja saimme heistä itsellemme luottourakoitsijan. Vepe ja Susanna tiimeineen olivat tehokkaita ja projekti eteni vauhdikkaasti heti alkumetreiltä lähtien. He olivat tarkkoja ja nopeasti syntyi luottamus siihen, että he tietävät mitä tekevät ja haluavat tehdä asiat kunnolla. Kommunikointi toimi erinomaisesti, aina kun päätöksiä tuli eteen, he kysyivät toiveitamme ja tekivät fiksuja ehdotuksia. Projekti pysyi aikataulussa ja budjetti sovitun raameissa. Jos tuli lisätöitä, niistä sovittiin aina reilusti erikseen. Erityismaininta heille myös siitä, että työmaa ja rappukäytävä olivat aina siisteinä. Olemme hyvin tyytyväisiä projektin lopputulokseen, josta suuri kiitos Vesukolle.


Huoneistoremontti
Kaupunki: Sipoo, Söderkulla

Teetimme Vesukolla kosteusvahinkoremontin, jossa remontoitiin kaksi asuinhuonetta, wc, kylpyhuone ja sauna. Remontin laajuuden vuoksi meitä jännitti paljon, miten se tulee sujumaan. Olimme alusta lähtien tyytyväisiä Vesukon toimintaan. Meidät pidettiin koko ajan tietoisina mitä on tehty ja mitä seuraavaksi tehdään. Remontti valmistui joutuisasti ja aikataulussa, eikä missään vaiheessa tuntunut, että työt seisovat. Kaikki toteutettiin toiveidemme ja sovitun mukaisesti. Myös tarvittavat muutokset keskusteltiin aina ensin läpi kanssamme. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä lopputulokseen, ammattitaito näkyy työn jäljessä. Vahva suosittelumme!

Johanna ja Jan Gleisner

 

Vesuko Oy | Nummirinne 14 B | 01390 Vantaa | Puh. 050 313 4994 | Tietosuojaseloste