• Logo

    Kylpyhuoneremontit.

  • Logo

    Kylpyhuoneremontit.

Kerro meille, millaisen kylpyhuoneen haluat!

Kylpyhuoneremontissa urakoitsijan ja asiakkaan välinen yhteistyö on tärkeässä asemassa. Me Vesukolla huomioimme asiakkaan toiveet kylpyhuoneen toimivuuden, sekä ulkonäön suhteen.

Pidämme huolta siitä, että sovittu päämäärä saavutetaan sovitussa aikataulussa. Sen lisäksi, että huolehdimme asiakkaasta ja kohteesta työn loppuun asti, annamme työllemme myös kahden vuoden takuun.

Kysy kylpyhuoneremonttia meiltä. Saat ilmaisen suunnittelukäynnin, sekä tarjouksen. Tarjous ei velvoita sinua mihinkään. Meiltä saat aina myös kirjallisen urakkasopimuksen. Ota yhteyttä!

Asiakkaamme kertovat:

Kylpyhuoneremontti
Kaupunki: Helsinki

Vesuko eli tuttavallisemmin Vepe ja Suski auttoivat meitä ensimmäisen kerran edellisen asuntomme kylpyhuoneen ja saunan kanssa.
Olimme alunperin palkanneet urakkaan eri tekijän, joka yllättäen jättikin urakan kesken kylpyhuoneen ollessa aivan levällään.

Pyysimme useaa firmaa katsomaan keskeneräistä kylpyhuonettamme, mutta Vesukon ammattitaito erottui muista selkeästi. He tutkivat kaiken tarkkaan, irrottivat kaakeleita ja kartoittivat työnlaatua, koska se herätti heissä heti epäilyksiä. Hyvin pian selvisikin, että edellinen remonttimies oli tehnyt virheitä vesieristeissä, putkitöissä ja laatoituksissa. Purun yhteydessä löytyi myös käsittämättömiä sähkö viritelmiä. Koko tila purettiin takaisin betonille ja aloitettiin kaikki alusta. Luojan kiitos, koska jos kylpyhuone olisi vain tehty loppuun ja otettu käyttöön niin vesivahingon vaara olisi ollut hyvin suuri ja todennäköinen.

Vaikka urakasta tulikin odotettua laajempi, pysyi aikataulu hyvin raameissaan ja olimme aina tietoisia mitä asunnossamme tapahtui. Yhteydenpito oli mutkatonta ja sujuvaa. Plussaa myös siitä, että saimme heiltä valmiiksi täytettynä kotitalousvähennys-kaavakkeen.

Viime kesänä muutimme uuteen kotiin ja tarvitsimme uuden terassin. Oli selvää, että soittaisin Suskille ja Vepelle. Muutamaa viikkoa myöhemmin meillä olikin terassi valmiina ja pari puutakin kaatui pihasta ilman ongelmia.

Kiitos Vepe ja Suski luotettavuudestanne, ripeästä työtahdistanne ja ennen kaikkea laadukkaasta työstänne!

Mukavaa kevättä toivottelee 
Hanna 

Vesuko Oy | Nummirinne 14 B | 01390 Vantaa | Puh. 050 313 4994 | Tietosuojaseloste